Sivut

tiistai 31. elokuuta 2010

terri-ERI ja jeejee-treenit

Tosiaan sunnuntaina meillä oli matkassa terri-eri. Aamulla oli ihan kaatosade täällä espoossa, joten jalkaan suuntasi kumisaappaat. Näyttelypaikalla, tuomarilankartanossa kuitenkin aurinko alkoi jo jostakin välistä paistamaan, joten balleriinat olisi ollut poikaa, jos ne olisi ottanut mukaan... Esitin siis koirat hienosti saappailla :)

Ensiksi esitin russeli narttu Mimmin. Heinolan kr:ssä tämä ihana tytteli sai handlaamanani ERIn, on se saanut sen yhdestä toisestakin näyttelystä. Tämän päivän tuomari oli kuitenkin mies ja muut ovat oletettavasti olleet naisia, joten pieni epävarmuus paistoi jo yhteis seisotuksessa alussa. Se siis laittoi jo silloin häntää alas ja oli todella peloissaan. Itse luulin, että kehä menisi hyvin, koska oli seissyt niin hyvin kehän ulkopuolella... Meidän vuoro tuli ja mentiin ensiksi pöydälle seisoskelemaan. Se ei oikeasti suostunut seisomaan, se vain yritti kiivetä syliini ja häntä koipien välissä tietysti. Pahin säikähtymä tapahtui sitten kun mies tuomari tuli siihen viereen ja rupesi tekemään kaikkia juttujaan. Voi ei ajattelin... Kävelystä ei tullut mitään, niin peloissaan oli pienokainen... Lopulta tuli sitten T , itse ajattelin, että tulisi EVA,mutta ei. Tuomari sanoi, että näyttää enemmänkin tanskalais-ruotsalaiselta pihakoiralta kuin russelilta, ei vaan minusta ;) No ei voi mitään, tällä kertaa näin, ensi kerralla paremmin, jos siis Saara antaa minun enää handlata Mimmiä (?) :D

Saara meni Hatin kanssa kehään, ja nyt muut junnu parsonit olivat todella paljon paremman kokoisia, viimeksi ne oli niin kauhian suuria, jolloin Hatti sai EH:n koska näytti niin pieneltä. Nyt se sai ERI:n ja oli JUN4 !Jes :) Onnea Saaralle ja Tarjalle!

Sitten avo nartut alkoi ja meidän vuoro :)Doris teki kaiken tosi hyvin, esiinty yms. ja seisoi <3 Se oli tosi kiva juttu, oltiin treenailtu esiintymistä ja seisomista paljon ja nyt se näkyi. Saatiin ERI!! Vhdoin ja viimein, sitä oltiin odoteltu! Tuomari piti meistä toden teolla. Ainoa vika minkä löysi oli häntä ja hän sanoikin osuvasti "häntä pilaa koko koiran komeuden" se on kyllä tosiaan sellainen lenkkimakkara :) AVO kilpailuluokassa oli kai 10 kunta narttua ja tuomari pähkäili kauan 1 ja 2 välillä kumpi voittaa. Eli siis yhden toisen ja meidän :) Sitten melkein itkien näytti meille kakkosta ja toiselle ykköstä. Olisi halunnut siis meidät kakkoseksi mutta häntä... Olen todella tyytyväinen! Vielä kun narttuja oli noinkin paljon :) Tulos siis : ERI AVK2 tuomari: Anne Sume

Arvostelu :
Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen. Hyvä ilmeinen pää, hyvä purenta. Kaunis ylälinja, liian iloinen häntä. Hyvin kulmautunut, tasapainoiset kulmaukset, kaunis alalinja, liikkuu & esiintyy erinomaisesti.

-------------------------------------------------------------------------------------

Treenit Purinalla maanantaina meni tosi nappiin! Mentiin siis kokeilemaan uuteen ryhmään, mini-medi möllit. Siellä oli jacrussellia, mittelpiziä, kääpiösnautseria ja villakoiraa, vaikka mitä eri rotuja, kaikki niiiin suloisia :) Kouluttajat oli tosi mukavia ja opastavia, auttoi ja kehui. Tehtiin Anne Saviojan mölli rataa. Rata oli tosi kivan oloinen jo rataantutustumisessa. En oikein osannut tehdä ratapiirros ohjelmalla rataa oikeissa mittasuhteissa, joten harjoittelen vielä. Aino otti kuitenkin ystävällisesti videoolle meidän radan.

Doris oli jo täysillä mukana radan alussa, siis odottamis osuudessa. Takana oli muutamia koiria ja se katsoi niitä viellä uhkaavasti mutta kääntyi kuitenkin minuun ja lähti mukaani. Se meni tosi reippaasti, vauhti oli hyvä (hierojan vaikutuksia??) ja se teki mitä käskettiin. Radalla oli kepit, mutta en ollut varma voinko ottaa niitä viellä ilman verkkoja, koska ollaan kotona tehty ilman verkkoja 8 kepillä. Eli tehtiin verkoilla. Otin kuitenkin tauoilla toisessa päässä keppejä ilman verkkoja ja se veti ne todella hyvin, vauhdilla! Kai ne kepit joskus sujuu niin että päästään kisoihin ?

Mutta siis jatketaan tässä ryhmässä ainakin tämä kausi loppuun (2-3 krt) ja sitten talvikaudelle Maaret juttelee koulutusvastaajan kanssa, koska tämä ryhmä vaihtuu mini-medi kilpailijat/möllit joten tasosta voisi ehkä tulla liian haastava? En tiiä. Varmaa on kuitenkin se että hyvä ryhmä löytyy myös talvikaudelle.
Harkat meni niin hyvin, että päätin lähteä varmoin mielin Sinution lauantain mölleihi, jos vaan kyydin saan järkättyä.

Sunnuntaina menen töihin 09.00 ja palaan kotiin joskus 18.00, syyskaboihin siis. Siellä on paljon tuttuja joten on kiva katsella ratahenkilönä siitä viereltä.

Lisään kuvia ja videoo huomenna, kun nyt kamera on poissa ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti