Sivut

perjantai 6. elokuuta 2010

Juoksut ja näyttelytreenit pitkästä aikaa

No, juoksuthan ne sieltä alkoi! Juuri kun harkat alkaa, rally kisat huomenna... Ei mitään ! :)

Onneksi sain iki ihanan Fiinan kilpailemaan kanssani huomenna. Kiva päivä siis tulossa! Mennään huomenna katsomaan ihan ekana ALO luokka, että nään mitä on tulossa. Sitten meidän oma koitos on 13.15 kun me lähetään 2. ! Onneksi voin ottaa tehtävä laput mukaani ja voidaan treenailla ennen starttia. Onneksi namin käyttö on sallittu :)

Pidin Dorikselle ilta näytti treenit. Ne meni tosi hyvin, ja sain Doriksen esiintymiseen paljon rohkeutta ja arvokkuutta. Nyt se ravasi nätisti ja ryhdikkäästi eikä toljottanut koko ajan minua silmiin. Seisomaan sain sen tosi upeesti ja se näytti siinäkin oikein ryhdikkäältä! Onneksi aika oon viellä vähän aikaa saada se vielä varmemmaksi ennen Terri-eriä !

Meiltä jää nyt kaikki ohjatut toiminnat mukaanlukien kisat ainakin neljäksi viikoksi. Kaikkea omaa me tehdään ja Hertan kanssa aloitan heti toko ja näyttely treenit kunhan se lomalta palaa. Hertan kanssa ajattelin ensimmäiseksi mennä JH kehään mätsäriin, että nään vähän miten se toimii. Sitten menen Hertan kanssa virallisiin, ehkä ensi vuoden alussa. Nyt tämä vuosi kisataan vain mätsäreissä. Sitten Hertan toko koekkin pitäisi katsoa, ja ainiin agility möllit! Jee ihanaa kun saa ihan kahden koiran voimin treenailla näitä juttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti