Sivut

tiistai 7. syyskuuta 2010

Eiliset treenit

Eilen oltiin purinalla treenailemassa aksan parissa. Tosi kivaa oli sitä ei voi kieltää!

Ollaan annettu Dorikselle ennen juoksuja valeraskauksiin vaikuttavaa lääkettä, mutta en tiedä onko se ihan täysin vaikuttanut koska Doriksessa on havaittavissa pientä laiskuutta. Kyllä se meni ihan hyväksyttävän kovaa ainakin aluksi, mutta lujutta pitää työstä silti enemmän :)

Meidän kouluttajat ei ollut tänään paikalla joten treenattiin Dean ja Jaakon mölli ryhmässä. Jakko oli tehnyt aika perus noin. 10 esteen radanpätkän. Ekaksi oli kaksi hyppyä suoraan ja sitten yksi hyppy vähän vinossa. Sitten oli putkeen vienti ja puomi perään. Takaakierto hypyllä ja putkeen lähetys (putki puomin alla) sitten taas se yksi vinossa oleva hyppy ja kaksi eteen hyppyä. Doris meni ihan ookoosti, mutta vauhtia,vauhtia. Menen huomenna leluostoksille. Sieltä yritän hankkia kaikenlaisia erillaisia leluja. Palloja (vinkuvia,karvaisia) vetoleluja(haisevia,karvaisia) ja mitä nyt sattuukaan eteen. Ajattelin siis ruveta palkkaamaan enimmäkseen leluilla jos siitä tulisi lisää vauhtia kun saa juosta sen perään.
Se olisi siis Jaakon neuvo, noudattakaamme sitä!

Dea oli taas tehnyt irtoamis radan, mikä me tehtiin tosin ihan perus menolla ei siis irtoamista, koska me keskitytään ekaksi vain vauhtiin ei siihen irtoamiseen.Rata oli vähänkuin ympyrä joka sisälsi hyppyjä ja putken. Vauhtia, vauhtia lisää! Se oli meidän teema, on edelleenkin!

Kuvia yritin ladata (myöhässä,myöhässä,) eihän tästä ole kuin yli viikko... No kun saan sen toimimaan niin lataan ne heti tänne!

Sunnuntaina porvoon näyttely :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti