Sivut

maanantai 23. elokuuta 2010

Heinola kr

Launataina menin Saaralle yökylään koska sunnuntaina eli eilen oli siis Heinolan kr näyttely missä handlasin rotukehässä Saaran parsoni Hattia sekä Saaran sijoitus russeli Mimmiä.
Lähtö oli jo sunnuntaina 06.00 eli herätys oli tosi aikaisin, mutta Olgan russeli vauvat ovat niin syötävän söpöjä niin niitten kanssa oli kiva herätä :)

Nukuin sitten autossa pikku tirsat ja ei aikaakaan kun jo huomasin olevani Heinolassa näyttely paikalla!

Parsoneitten kehä alkoi 09.00 joten meillä oli tunti aikaa siinä treenailla. Olin ottanut jo lauantaina Saaralla treeniä, mutta kenraalit oli sitten ennen kehän alkua, kun parsonit aloitti. Vedin sekä Htin että Mimmin kanssa harkka kierrokset ja tuntui menevän kohtalaisen hyin. Varsinkin Mimmi pomppi ja Hatti haisteli :)

Hatti oli siis narttujen JUN kehässä. Tuomri tykkäsi selvästi isoista siis todellakin isommista kuin rotumääritelmän ihanne olisi. Pikku likka Hattila meni sitten kanssani kehään jossa oli kolme narttua. Ne nartut oli ISOJA siis oiekasti, Skattila oli kovin pieni niiden nähden, mutta tuli sitten EH kumminkin. Tyytävisiä oli kaikki! Hatti meni kehässä melko hyvin ja seurasi kahta muuta parsonia mallikkaasti. Eikä haistellut melkein yhtään <3

Sitten odoteltiin parsoneitten kehä ohi. Russelit alkoi. Mimmin vaikeutena oli hyppiminen, mitä yritin treenailla pois. Mimmi oli ja on vielläkin AVO nartuissa. Nitä oli yhteensä 10. Mimmi ei ollenkaan hyppinyt, käveli mallikkaasti ja seisoi ryhdikkäästi!Tulokseksi tuli sitten AVO ERI3 ! Parasnarttu kehässä ei sijoituttu koska tuomari lähetti kaikki muut paitsi 1. pois :) Ei se meitä haitannut tuo ERI oli tosi kiva ja siitäkin ei voinut olla kuin tyytyväinen.

Tuomari oli tosiaan ERImaatti jakoi vain eriä ja eh:ta. Hatti siis tosiaan sai eh:n tuon pienuuden takia. Kyseinen tuomari myös arvosteli noin. 50 koiraa tunnissa eli häntä ei näyttänyt kiinostavan ko. rodut ollenkaan...

Ensi viikolla on TERRI-ERI minne tulee Hatti, Mimmi ja Doris! Eli Dorppa pääsee taas kehiin astelemaan jee.

Ollaan tehty keppejä aika vähän, koska Doris ei jaksanut kauhean paljoa kun juoksut painoi päälle. Tänään se teki aika nopeaan tahtiin, mutta pikku hiljaa!

Päivitän myös kalenteria tämän päivän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti