Sivut

perjantai 1. lokakuuta 2010

Viime viikko

Launtaina Lähdettiin ensiksi Saaralle trimmaamoon puoli 9. Doris trimmattiin kokonaan paitsi etuosaa ja jotakin muuta jäi vähän trimmaamatta. Kello kahden aikaan suuntasimme LÄGIn hallille Tarjan järjestämään näyttelytreeniin. Paikalla oli vain noin. viisi koiraa ja se oli ihan kiva, koska päästiin treenaamaan enemmän! Aluksi mitattiin koirat. Doriksen säkä oli juuri alle 35. Minun pitää seisottaa se niin, että pää on alaspäin enemmän, koska siitä pitää tulla mini agilityyn!! Varsinaiset treenit meni aika hyvin, tosin Tarja oli niin ihana että Doris pyrki koko ajan vain sinne... Kyllä mä jotenkin sain sen kävelemään. Seisominen meni kivasti niin pöydällä kuin myös "maassa" . Lopuksi otettiin pieni agility pätkä, jonka Marju teki. Doriksella oli vauhtiaja se meni tosi hyvin... Niinkuin ohjaaja ohjasi... ;)

Sunnuntaina Lähdettiin kaverini Johannan kanssa lenkkeilemään. Ollaan nyt käyty useasti jossakin muualla metsä lenkillä, jossa Doris tottuuu uusin paikkoihin enemmään ja saa varmuutta itseensä. Eli ollaan tehnty noita 3-4 tunnin metsä lenkkejä paljon. Se on kivaa! Johannalle kiitokset hyvästä ja mukavasta lenkkiseurasta!

Maanantaina oltiin agility treeneissä.Aloitettiin siis uudella ryhmällä. Tämä ryhmä on mielestäni paljon parempi kuin edelliset kaksi, koska A) tämä on jatko ryhmä (nopeutta tulee lisäähelpompien juttujen myötä) ja B) Ryhmä on aika pieni, vain 6 tai 7 koiraa. Tämä johtaa siihen että kehitytään paremmin ja nopeutta tulee lisää. Ekan kerran johdosta kouluttajat oli tehnyt sellasien treeni pätkän missä katsoo vähän koirakoitten tasoa. Minä tein sen radan flexitrackille muttamutta en saa ladattua sitä tänne bloggeriin... Voi minua!

Torstaina oli rokotukset. Siellä kävi sitten ilmi, että Doriksen etuhammas mikä on siis lohjenut pitää leikata/ottaa pois. Se on yhteydessä johonkin hermoihin ja sitä alkaa särkemään ja se kipeytyy pahasti jos sen antaa olla. Se mennään leikkaamaan erkkarin jälkeen heti. Sen jälkeen me ei sitten saada osallistua 28 pvä mihinkään viralliseen, koska siinä lääkkeessä on niitä kielettyjä aineita... Tämän takia jouduttiin perua kaksi luolakoettaa... :(

Olen kaksi vkoa sitten saanut uuden hoitokoiran. Hertan laumaan on siis liittynyt rhodesiankoira Bingo, koska entinen rhode Hessu jouduttiin saattamaan koirientaivaaseen jalkojen takia. Rauhaa sille ihanalle ja iloiselle koiralle kuka eli alle vuoden. Olisi sesaanut vaan elää enemmän. Tämä uusi tuttavuus on sopeutunut Dorikseen hyvin ja myös toisinpäin on mennyt oikein mukavasti. Lenkit sujuu jo ja kummatkin on kavereita toisilleen. :)

Maanantaina aksa treenit ja sunnuntaina erkkari. Tuomariksi meille tuli Päivi Eerola, olisin halunut brittiläisen, mutta tällä kertaa näin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti