Sivut

maanantai 4. lokakuuta 2010

Agilitytreenit

Tänään oli aksa treenit. Meni hyvin ja oikeesti alan uskomaan, että me päästään kohta kisoihin...

Aiheena oli valssit ja yksittäiset esteet. Oli tosi kiva kun tehtiin yksinkertaista valssi treeniä. Vauhtia oli ja se keskittyi vaan muhun. Nenä kävi vain alussa pari kertaa maassa!
Pätkä oli ihan perus U-putki hyppy, valssi, hyppy, U-putki, hyppy, valssi, hyppy.
Eka valssi puoli meni hyvin joka kerta ja Doris meni mukanani todella hyvin. Toinen puoli oli hiukan haastavampi, koska minä kiirehdin koko ajan ja Doris ei silloin ehtinyt mukaan... Se meni oikein muutaman kerran ja päätettiikin sitten tietysti oikein menneeseen rataan. Mutta oikeasti se vauhti on kehittynyt tosi hyvin, ja oon niin ylpeä tuosta Dorpasta! :)
Yksittäisiä esteitä tehtiin omillamme, eli kaikki teki ilman valkkua ja sitten lopuksi kun kaikki oli tehnyt tuon valssi harkan niin sai kysellä yms. noista esteistä.

Me tehtiin Doon kanssa harkka rengasta, Aan kontakteja sekä keppejä. Harkka renkaalla tein ihan vain vaihtelun ja muistin virkistämisen vuoksi. Ei olla pitkään aikaan tehty renkaalla niin, että se olisi radalla mukana joten näin nyt. Doris suorastaan kirkui päästäkseen sinne namialustalle, se on sille niin rakas... Se meni aina renkaan läpi, eli jee! Ihana fiilis jäi siitä.
Sitten oli vuorossa keppit. Kepeissä oli verkot. Tein eri kulmia Doriksen kanssa ja se meni aina sisään. Lopuksi kun valkku tuli katsomaan meidän kepittelyä niin sanoi, että Doris menee tosi hyvin! Se kyllä tosiaan meneekin. Kaikki kulmat niin oikeaan päähän. Olihan siinä ne verkot tietty mutta silti. Ei ainakaan karannut sinne namialustalle ;)
Kontaktitkin meni niin upeasti. Pysähty joka kerta tasan oikealle paikalle ja tuli luvan kanssa pois. Ensi kerralla ajattelin hiukan vaikeuttaa noita kontakteja.
Kovin hyvän mielen treenit siiis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti