Sivut

lauantai 23. lokakuuta 2010

Sunnuntaina oltiin nuuksiossa pitkällä lenkillä. Kuvia otin jonkin verran ja niitä lisään tänään. Doris jaksoi hyvin ja on nyt paljon virkeämpi kun hammas on pois. Se haluaa leikkiä koko ajan ja menee täysiä aksa treeneissä (siis nopeempaa kuin enne) ihana Doris :)

Maanantain agilitytreenit meni tosi hyvin. Tehtiin irtoamis pätkää sekä treenattiin keppien avo-kulmat, rengsta tehtiin itsenäisesti. Irtoamis ratapätkä oli L-muotoinen. Se meni niin, että ketjutettiin se takaapäin, mutta lopussa tehtiin se niin kuin pitääkin. Se on siis, suoraan hyppy-hyppy-suora putki- L putki- ja kolme hyppyä vinosti kaikki.
Alussa oli niin, että tehtiin nuo kolme vinoa hyppyä ihan vaan niin, että namialusta on kolmannen hypyn päässä. Tavoitteena oli saada koiralle nopeampi vauhti kuin minulle ja se onnistu aina välillä ja välillä ei, koska itse olen nopea jaloistani... Mutta sain kyllä juosta melko täysiä ja Doris myös! / \ / <--- tuossa "kuva" noista vinoista hypyistä. Sitten otettiin se L-putki yhdistettynä noihin hyppyihin, siinä tehtiin niin, että otettiin koiran kanssa kisa kumpi on nopeampi, Doris voitti, uskokaa tai älkää!!
Sitten se suora putki mukaan ja lopuksi viellä koko rata. Meni oikein kivasti nämäkin.

Sitten oli kepit. Avo- kulmat onnistui ihan kivasti. Vauhti ja rytmi on nyt tosi hyvät ja ensi kerralla kun tehdään keppejä niin verkkoja aletaan ottaa meiltä pois.
Rengas onnistu myös hyvin ja kaikki kerrat se meni rinkulasta läpi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti