Sivut

torstai 22. heinäkuuta 2010

Vihdoin kotona

Nyt ollaan kotiuduttu tänne espooseen. Voi mikä jälleennäkemisen riemu oli kun Doris tuli lenkiltä kotiin ja me oltiin siellä!


Olihan siellä kaunista ja kivaa, mutta tosiasia on että on ihana kun pääsi kotiin ja Doris oli siellä odottamassa. On se 1,5 viikkoa pitkä aika olla erossa tuosta pikku pallerosta, niin se vain on :)


Tein tänään jo meidän pikku putkella pikkuista treeniä. Eli siis eri kulmista putkeen irtoamista. Menisipä se nuin hyvin oikealla, pidemmälläkin putkella. Pitää harjoitella, eihän se muuten onnistu koskaan. Huomenna meillä on kyllä ohjelmassa Agirodun open class rata jonka otan videoolle ja laitan tänne. Huomiseksi on luvattu sadetta joten ei ole niin kuuma = koira toimii!


Ai niin, voidaan olla ylpeitä meidän agility kentistä ja halleista. Ruotsin Åressa oli sellainen pienen pieni "kenttä" (jos sitä kentäksi voi kutsua) jossa oli muutama hyppy, yksi putki, yksi rengas ja pöytä sekä puomi ja Aa, yhdet oikeat kepit ja toiset taas oli tehty hiihto sauvoista. Sopii nuo hiihtosauvat muuten Åren maisemiin kun siellähän tuo talvi urheilu on mitä parhainta!

Pitäisi katsoa googlesta Åren koirakerhoa, että treenaako ne oikeasti vain sillä kentällä. Otin siitä kuvankin, pitää laittaa se jossakin vaiheessa tänne!


Ruotsissa oli ihanasati kehotettu ihmisiä siivoamaan koiran jätöksiä, tai oikeastaan autettu. Koiran kakka roskisten yläpuolella oli koirankakka pusseja. Olen kuullut, että Helsingissä on niitä muutamia, joita pedigree sponssaa, mutta tosiaan korostan muutamaa! Nuo olisivat todella käteviä, koska niitä koirankakkoja on ikävä katsella täällä julkisilla paikoilla, puhumattakaan siitä kun siihen astuu yök! Ihmiset voisi vain ottaa ohikulku matkalla pari pussia mukaan, kun ilmaisia ovat ja sulloa ne sinne pussin sitten kun aika on. Onhan tietty niitä hienohelmoja olemassa ketkä eivät todellakaan voi siivota niitä, mutta jotain se auttaisi. :)


Katsoin muuten, että vuoden 2008 turhake asioissa oli mainittu koirankakkapussi. Asiasta on olemassa monia mielipiteitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti