Sivut

torstai 29. heinäkuuta 2010

Hellettä ja hierojalla



Tänään käytiin hierojalla. Doriksen oikean etutassun lihas oli jumissa. Siitä kipu oli siirtynyt myös oikeaan takajalkaan. Hanna hieroi myös pisteitä , siis akupunktio. Doris oli alussa hiukan stressaantunut, koska toisella puolella taloa oli koiria jotka haukku, ja neiti olisi halunnut mukaan menoon ... Sitten se rauhottui ja taas. Doris antoi kyllä hieroa tosi hyvin, siinä ei siis ollut ongelmaa! Jatkamme Hannalla käyntiä. Se osoittautui hyväksi ja Hanna oli tosi mukava. Linkki osiosta löydät Hanna Juuti, koirahierojan linkin: cosmos.fi . Suosittelen kovasti :)




Hellettä on ollut, se ei liene kellekkään jäänyt epäselväksi? Me ei kovinkan paljon olla treenailtu mitään. Ei olla käyty kentällä , eikä muuten kaan tehty mitään suurta. Takapihan ja uimarannan väliä ollaan pauhattu. Takapihalla ollaan tehty putken kiertoja, eri kulmia ja putkesta lähetyksiä kepille. Opetin Doriksen kiertämään aurauskepin sekä oikealta että vasemmalta. En halua siitä toispuolista. Se tekisi kaiken vasemmalta puolelta, jos saisi päättää itse.




Toivottavasti saisin Dorikseen nyt vauhtia agilityn kannalta. Kisoissa se vetää täysiä (yleensä) muttaa harkoissa se on ollut sellaista löntystely meininkiä... Nyt ollaan siis yritetty pitää taukoa. Ja jos nuo jalkavaivojen hieromiset auttaisi asiaa.


p.s me ollaan kans pelattu palloa aika ahkeraan tahtiin.... :)



2 kommenttia:

  1. Heippa pitkästä aikaa, hauska lukea teidän kuulumisia! Kiva kun on kuviakin taas :)

    Mietin semmoista, kun tuo Doris aika kovin Wäiskiä muistuttaa, että mitä mieltä se on ollut näistä helteistä? Wäiski on nimittäin aivan puhki! Muutaman minuutin ulkoilun jälkeen tyyppi etsii lähimmän varjon ja jää sinne mulkoilemaan, että lenkkeile yksinäs... :) Näiden helteiden ansiosta W on kyllä tajunnut uimisen ilon, jee :)

    Mut miellyttävää kesänjatkoa teille! Eiköhän taas jossain nähdä.

    -noora ja wäiski

    VastaaPoista
  2. Moi Noora !
    Doris on vähän monta mieltä helteestä. Toisinaan se menee meidän terassille suoraan aurinkoon, ja voisi makaa siinä vaikka kuinka kauan. Sitten se kyllä pitää hakea sieltä pois ettei saa mitään lämpö halvausta. Sitten kun ollaan lenkillä se haluaa vain uimaan ja on jo menossa kotiin :)

    Kiva, että Wäiskikin ui! Se on tosi kiva katella ku koira nauttii siitä uimisesta kun on niin kuuma :)

    Onko teillä jo luolakoetta tulossa?

    Teille myös kesänjatkoa ja Wäiskille rapsutuket!

    Tiia ja Doris

    VastaaPoista