Sivut

perjantai 31. joulukuuta 2010

vuosi 2010 ja tavoitteet vuodelle 2011

Viimeistä päivää viedään vuodelta 2010! Jännää...

Tämä vuosi on ollut hyvin kehittävä ja paras harrastusvuosi tähänmennessä.
Ollaan käyty luolakokeissa, josta ollaan saatu se yksi B. Sitten on kierelty näyttelyitä josta ollaan saatu tavoiteltu eri ihan tuplana eli kaksi kertaa!
Vuonna 2009 käytiin kolmessa näyttelyssä ja vuotena 2010 määrä nousi kuuteen. Jos ensi vuonna sitten yhdeksän? Saa nähä... En ole Dorista nyt ilmoittanut mihinkään alkuvuoden näyttelyyn, vaikka sitä Turkua mietin, mutta se jää nyt pois tältä erää.
Agilityssä ollaan kehitytty huimasti me molemmat. Minä olen oppinut ohjaamaan paremmin ja enemmän ohjausliikkeitä ja tekniikoita on hallussa. Doris taas on kehittynyt nopeaksi agikoiraksi, joka kuuliaisena (melkein aina) suorittaa annetut tehtävät erinomaisesti:)
Tokoa tehtiin melko paljon kevät kesällä ja syksyllä. Siinä oli ALO liikkeet hallussa, ja koulutuspaikka olisi auennut tällekkin alalle, mutta viiden kerran kurssista ei kannata käydä kahta kertaa eli kolme kertaa olisi jäänyt väliin jos sille kurssille oltaisiin menty... vähän tyhmää... mutta ajattelin ilmoittaa likan alkuvuodelle johonkin toko-ryhmään!

Vuodelle 2011 on paljon tavoitteita. Ensinnäkin agilityssä virallisiin kisoihin. Viime vuonna se taisi olla vähän kysymysmerkki, mutta tänä vuonna me se tehdään, uskokaa tai älkää! Eli mahollisimman paljon ekaksi mölli kisoja alkuvuodelle ja sitten virallisia kisoja loppuvuodelle.
Näyttelyitä käydään siinä määrin kun halutaan. Turkin mukaanhan tässä eletään, ja ajattelin nyt nyppiä sen ihan kaljuksi, jotta olisi jossakin kohtaa vuotta kunnon kuosissa. Tavoitteena sieltä taas on se eri tai sitten vara-serti :D
Luolille laitan pokkana tavoitteeksi sen FI-KVA , koska pitää yrittää nyt käydä kaikissa mahdollisissa kokeissa, että saataisiin vielä se yksi B ja yksi A!
Tokoon haluan tavoitteksi jonkun koulutusryhmän ja sitten ehkä (suuri ehkä) yksi möllikisa??

Muuten treenataan omaksi iloksi rally-tokoa ja sitten jäljestystä jos syksyllä voisi muutaman kerran ootaa ?

Sain muuten joululahjaksi INOV8 agilitykengät, eli nyt on vielä parempi juosta agilitykentillä, kun on oikeat kengät jalassa! (:

mutta pidemmittä puheitta... hyvää uutta vuotta ja onnellista vuotta 2011!

1 kommentti:

  1. Hyvää uutta vuotta myös teille! Toivottavasti saavutatte tavoitteet ja nähdään agikisoissa! :)

    VastaaPoista